Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Organizační...

Letošní rozpisy losoval kretén

publikováno 19.08.2015 (aktualizováno 09.03.2016)

Při prvním seznámení s rozpisem na podzimní sezonu jsem si připadal trochu jak v písni Kovárna od Tří sester, jen s drobným rozdílem: ve středu jsem na hanspaulce, ve čtvrtek jsem na hanspaulce, i v pondělí jsem na hanspaulce, v úterý zas na hanspaulce. Rozpis nemá vůbec žádnou logiku, hrajeme kromě pátku všechny všední dny v týdnu a buď pokaždé jinde, nebo ve Štěrboholích.

Nejlepší bude, když se na to veledílo podíváte sami. (Tady máte i rozpis pískání, seznam hřišť a propozice) Zajímavé (anebo k nasrání, vyberte si) na tom tentokrát je asi úplně všechno. Předně, začínáme už 2. září, a to hrajeme ve středu. V dalším průběhu se ani jednou nestane, že bychom hráli dvakrát za sebou ve stejný den v týdnu, nebo dokonce na stejném hřišti (s jedinou pikantní výjimkou, kterou si nechám na později). Jsou tam i takové pecky jako mač od 17 hodin na Hanspaulce.

To nejlepší však přijde v druhé polovině soutěže, kdy se defektní člověk/stroj, který rozpis vytvářel, zřejmě usmyslel, že máme rádi Štěrboholy a že všichni bydlíme nejvýše v pětiminutové dojezdové vzdálenosti odtamtud, Péťa především. Hrajeme tam hned čtyřikrát (!), aniž bych do přihlášky psal, že bychom na tomto hřišti, ba dokonce v této oblasti vůbec chtěli hrát.

Pozitivní je asi jen to, že skončíme relativně brzy, a to už 25. listopadu. To už budeme večer vědět, jestli jsme postoupili.:-)

A ještě něco k soupeřům: povědomé mi bylo jediné jméno, a to Guinness AC. A opravdu jsme s nimi hráli, v roce 2007 a deklasovali jsme je 1:0. Dobový report i s několika fotkami najdete zde.

Letní soustředění kvůli velkému množství svateb a dalších akcí letos nezvládneme, ale pokusil bych se domluvit na nějakém víkendu na podzim, nebo v zimě. Myslím, že minule se to docela vyvedlo, tak proč to nezopakovat, co?

Tradičně končím informací, že o nových posilách nevím (s výjimkou Matyáše II., který se zaregistroval na úplném závěru jara a pro nějž budeme muset vymyslet nějakou přezdívku, aby se to nepletlo).

Informace o placení už Péťa podal, já mu děkuji za jeho pokladnické sebeobětování.

Zdraví

Řízek
generální manažer

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil libero | 24.08.2015 14:44
Ahoj, k těm, kteří již zaplatili startovné 300,-Kč za podzimní sezónu 2015 (Řízek, Jirka, Marťas a já) se připojil zatím jen Vašek. Tudíž by bylo dobré, abyste tak učinili i ostatní (pokud tedy chcete hrát), protože v pěti to fakt neodehrajeme. Zdraví Péťa

Kategorie: fotbal

Návštěv: 58639
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Startovné a příprava
Ahoj všem, kdo ještě nezaplatil 700,- za jarní sezonu, pošlete prosím co nejdřív Jardovi na č.ú.: 1818044047/3030. To stejné platí i pro platbu za ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Chci hrát přáteláky

  v úterý večer na Korábu
5 (100,0%)

  ve čtvrtek večer na Korábu
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz